Szivárvány Aqua - Hódmezővásárhely

A Szivárvány Aqua Csongrád megyei központja tisztelettel köszönti Önt weblapunkon. Cégünk a ballonos házhoz szállított víz egyik jelentős helyi szereplőjeként az alábbiakat kínálja Önöknek:

 • Rugalmas és gyors kiszállítás, cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek is azonos feltételekkel.  Helyi piaci szereplőként partnereink számára folyamatosan alacsony árakat tudunk biztosítani.
 • Szivárvány Aqua 19 literes ballonos ásványvizet bármiféle szerződéses kötelezettségtől mentesen, teljesen szabadon is tud rendelni. Rendeljen otthonra vagy irodába egyszerre 2 ballon ásványvizet, összesen 2 x bruttó 990 Ft áron, és mi díjmentesen kiszállítjuk. (Az első, de csakis az első vásárlás alkalmával a ballon betétdíját ki kell fizetni, utána csak a termékek árát.
 • Többféle termék közül választhat: a Szivárvány Aqua 19 literes ballonos ásványvíz már kiemelten kedvező bruttó 990 Ft-os áron is elérhető (azaz 52 Ft/liter), enyhén lúgos vizünk ára 1200 Ft (azaz 63 Ft / liter), innovatív egészségmegőrzést segítő pH 9,2 lúgos vizünkből pedig egy 19 literes ballont 1600 Ft-os áron (84 Ft / liter) szállítunk Önnek házhoz Csongrád megyében. A fenti termékárak már tartalmazzák a házhoz szállítás díját, a szállítás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál.
 • Már átlagos vízfogyasztással rendelkező családok, munkahelyek és intézmények részére is tudunk hideg és meleg víz előállítására képes automatát biztosítani 0 Ft havidíj ellenében, akár 0 Ft induló díjjal.
 • Termékeinket Mezőkovácsházán palackozzuk, Hódmezővásárhelytől alig 50 km távolságra lévő korszerű üzemünkben. Fogyasszon Ön is lágy, kellemes ízű dél-alföldi vizet! 

Ön alkalomszerűen rendelne, kötelezettség nélkül, teljes szabadságban? Nálunk megteheti! Próbálja ki a szolgáltatást! 

Ismerje meg aktuális akciónkat:
Szeretne otthonába vízadagoló automatát kapni díjmentesen tőlünk. Rendszeres és átlagos szintű rendeléssel is megoldható nálunk.Rendelhető Szivárvány Aqua 19 literes ballonos termékek:

             19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua kristályvíz (ásványvíz).

                        bruttó 990 Ft / ballon azaz 52 Ft / liter.

             19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua enyhén pH 8,2 lúgos víz.

                        bruttó 1.200 Ft / ballon azaz 63 Ft / liter.

             19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua pH 9,2 lúgos víz.

                        bruttó 1.600 Ft / ballon azaz 84 Ft / liter.  

   
 Szivárvány Aqua ballonos termékek

asztali automata


Részletesen tájékoztatónk érdekében kérjük töltse ki webes űrlapunkat, vagy küldjünk nekünk emailt a ballon@szivarvanyaqua.hu címre.

 

Telefonon szeretne információt kapni? Hívja telefonszámainkat:

 

(30) 648 41 81 vagy (62) 650-350 

 

Nincs szüksége ballonos vízre? Palackos vizet fogyasztani szívesebben? Keresse 1,5 literes és 5 literes lúgos vizünket a boltokban, kereskedésekben. Jellegzetes színű palackunkat, valamint a pH 9,2 jelölést gyorsan fel fogja ismerni kedvenc üzlete polcain.

 A Szivárvány Aqua rengeteg kisebb és közepes méretű üzlet polcain elérhető. A teljesség igénye nélkül említünk Önnek néhány partnerünket:


 • REÁL ABC üzletek, REÁL Pont üzletek.
 • COOP Szeged üzletek.
 • Más hazai láncokhoz tartozó boltok.
 • Rengeteg független kisbolt, kereskedés.
 • Számos zöldséges és  pékség a térségben.
 • Edzőtermek, fitnesz központok.
 • Partner nagykereskedések C+C egységei.

 
Figyelje az akciókat, mert több hálózat, illetve független kisbolt is időről időre 99 Ft-os akciós áron helyezi polcra a 1,5 literes Szivárvány Aqua pH 9,2 lúgos vizet.

 Nem talál bennünket a polcokon? Írjon nekünk, adja meg elérhetőségeit és városrészét, mi pedig segítünk Önnek.


 


Ha Ön kereskedő, esetleg zöldséges, vagy pékséget üzemeltet, és szeretné polcon tartani termékünket, akkor keresse régióvezetőnket a 30/915-93-99-es telefonszámon, vagy hívja az ügyfélszolgálatot a (62) 650-350-es számon, és kérjen adatai meghagyása mellett visszahívást az illetékestől.

 

A Szivárvány Aqua nem csupán Hódmezővásárhelyen, hanem teljes Csongrád megyében végez ballonos termékekből kiszállítást. Helyi munkatársaink rugalmasan illeszkednek az egyedi igényekhez is.

 

Intézmények, hivatalos és nagyvállalatok figyelem! Ha Önöknél jelentős a vízfogyasztás, akkor a nagyobb tételben történő kiszállításra egyedi árakat biztosítunk Önöknek.  Kérjen tőlünk emailen EGYEDI ÁRAKAT ÉS AJÁNLATOT. Kereskedő munkatársainktól díjmentes visszahívást és ajánlatkészítést is kérhet: ballon@szivarvanyaqua.hu  

 


A Szivárvány Aquával kapcsolatosan jó böngészést kívánunk weblapunkon: www.szivarvanyaqua.hu. Csatlakozzon Ön is Facebook oldalunkhoz: facebook.com/szivarvanyviz. Sok érdekesség, valamint egy nyereményjáték is várja Önt.

 

Érdeklődését, ajánlatkérését webes űrlapunkon keresztül, vagy a ballon@szivarvanyaqua.hu email címen is elküldheti hozzák.

 

Köszönjük látogatását, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a Szivárvány Aqua hódmezővásárhelyi ügyfelei között köszönthetjük.
Cégünk szolgáltatását teljes Csongrád és Békés megyében nyújtja. 

 

Ha telefonon szeretne információt kapni, hívja munkatársainkat:

 (30) 648 41 81 vagy (62) 650-350

Kollégáinktól a mobil számokon tájékoztatáshoz kérjen visszahívást sms-ben.