Szivárvány Aqua - Kistelek

A Szivárvány Aqua Csongrád megyei központja tisztelettel köszönti Önt weblapunkon. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a Kistelek és térségében is elérhető ballonos víz házhoz szállítási szolgáltatásunkat!

Cégünk a ballonos házhoz szállított víz egyik jelentős helyi szereplőjeként az alábbiakat kínálja Önöknek:

 • Rugalmas és gyors kiszállítás, cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek is azonos feltételekkel.  Helyi piaci szereplőként partnereink számára folyamatosan alacsony árakat tudunk biztosítani.
 • Szivárvány Aqua 19 literes ballonos ásványvizet bármiféle szerződéses kötelezettségtől mentesen, teljesen szabadon is tud rendelni. Rendeljen otthonra vagy irodába egyszerre 2 ballon ásványvizet, összesen 2 x bruttó 990 Ft áron, és mi díjmentesen kiszállítjuk. (Az első, de csakis az első vásárlás alkalmával a ballon betétdíját ki kell fizetni, utána csak a termékek árát.
 • Többféle termék közül választhat: a Szivárvány Aqua 19 literes ballonos ásványvíz már kiemelten kedvező bruttó 990 Ft-os áron is elérhető (azaz 52 Ft/liter), enyhén lúgos vizünk ára 1200 Ft (azaz 63 Ft / liter), innovatív egészségmegőrzést segítő pH 9,2 lúgos vizünkből pedig egy 19 literes ballont 1600 Ft-os áron (84 Ft / liter) szállítunk Önnek házhoz Csongrád megyében. A fenti termékárak már tartalmazzák a házhoz szállítás díját, a szállítás részleteiről érdeklődjön munkatársainknál.
 • Már átlagos vízfogyasztással rendelkező családok, munkahelyek és intézmények részére is tudunk hideg és meleg víz előállítására képes automatát biztosítani 0 Ft havidíj ellenében, akár 0 Ft induló díjjal.
 • Termékeinket Mezőkovácsházán palackozzuk, Hódmezővásárhelytől alig 50 km távolságra lévő korszerű üzemünkben. Fogyasszon Ön is lágy, kellemes ízű dél-alföldi vizet! 

Ön alkalomszerűen rendelne, kötelezettség nélkül, teljes szabadságban? Nálunk megteheti! Próbálja ki a szolgáltatást! 

Ismerje meg aktuális akciónkat:
Szeretne otthonába vízadagoló automatát kapni díjmentesen tőlünk. Rendszeres és átlagos szintű rendeléssel is megoldható nálunk.


 • Rendelhető Szivárvány Aqua 19 literes ballonos termékek:

               19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua kristályvíz (ásványvíz).

                          bruttó 990 Ft / ballon azaz 52 Ft / liter.

               19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua enyhén pH 8,2 lúgos víz.

                          bruttó 1.200 Ft / ballon azaz 63 Ft / liter.

               19 literes házhoz szállított Szivárvány Aqua pH 9,2 lúgos víz.

                          bruttó 1.600 Ft / ballon azaz 84 Ft / liter.  

   
 Szivárvány Aqua ballonos termékek

asztali automata


Részletesen tájékoztatónk érdekében kérjük töltse ki webes űrlapunkat, vagy küldjünk nekünk emailt a ballon@szivarvanyaqua.hu címre.

 

Telefonon szeretne információt kapni? Hívja telefonszámainkat:

 

(30) 648 41 81 vagy (62) 650-350 

 

Nincs szüksége ballonos vízre? Palackos vizet fogyasztani szívesebben? Keresse 1,5 literes és 5 literes lúgos vizünket a boltokban, kereskedésekben. Jellegzetes színű palackunkat, valamint a pH 9,2 jelölést gyorsan fel fogja ismerni kedvenc üzlete polcain.

 

A Szivárvány Aqua rengeteg kisebb és közepes méretű üzlet polcain elérhető. A teljesség igénye nélkül említünk Önnek néhány partnerünket:


 • REÁL ABC üzletek, REÁL Pont üzletek.
 • COOP Szeged üzletek.
 • Más hazai láncokhoz tartozó boltok.
 • Rengeteg független kisbolt, kereskedés.
 • Számos zöldséges és  pékség a térségben.
 • Edzőtermek, fitnesz központok.

Figyelje az akciókat, mert több hálózat, illetve független kisbolt is időről időre 99 Ft-os akciós áron helyezi polcra a 1,5 literes Szivárvány Aqua pH 9,2 lúgos vizet.

 Nem talál bennünket a polcokon? Írjon nekünk, adja meg elérhetőségeit és városrészét, mi pedig segítünk Önnek.


 


Ha Ön kereskedő, esetleg zöldséges, vagy pékséget üzemeltet, és szeretné polcon tartani termékünket, akkor keresse régióvezetőnket a 30/915-93-99-es telefonszámon, vagy hívja az ügyfélszolgálatot a (62) 650-350-es számon, és kérjen adatai meghagyása mellett visszahívást az illetékestől.

 

A Szivárvány Aqua nem csupán Kisteleken, hanem teljes Csongrád és Békés megyében végez ballonos termékekből kiszállítást. Helyi munkatársaink rugalmasan illeszkednek az egyedi igényekhez is.

 

Intézmények, hivatalos és nagyvállalatok figyelem! Ha Önöknél jelentős a vízfogyasztás, akkor a nagyobb tételben történő kiszállításra egyedi árakat biztosítunk Önöknek.  Kérjen tőlünk emailen EGYEDI ÁRAKAT ÉS AJÁNLATOT. Kereskedő munkatársainktól díjmentes visszahívást és ajánlatkészítést is kérhet: ballon@szivarvanyaqua.hu  

 


A Szivárvány Aquával kapcsolatosan jó böngészést kívánunk weblapunkon: www.szivarvanyaqua.hu. Csatlakozzon Ön is Facebook oldalunkhoz: facebook.com/szivarvanyviz. Sok érdekesség, valamint egy nyereményjáték is várja Önt.

 

Érdeklődését, ajánlatkérését webes űrlapunkon keresztül, vagy a ballon@szivarvanyaqua.hu email címen is elküldheti hozzák.

 

Köszönjük látogatását, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a Szivárvány Aqua kisteleki ügyfelei között köszönthetjük.
Cégünk szolgáltatását teljes Csongrád és Békés megyében nyújtja. 

 

Ha telefonon szeretne információt kapni, hívja munkatársainkat:

 (30) 648 41 81 vagy (62) 650-350

Kollégáinktól a mobil számokon tájékoztatáshoz kérjen visszahívást sms-ben.