Széchenyi 2020

Cégünkről

A Szivárvány Aqua Kft. a dél-alföldi régió ásványvízkincsét hasznosító, 2009-ben alapított, sok éves szakmai múlttal rendelkező palackozó üzeme és forgalmazója. Cégünk pH 8,2 lúgos vize országszerte kapható számos láncban és üzletben. Pozitív élettani hatásokkal rendelkező, kedvező árú palackozott vizünk egyre népszerűbb a hazai fogyasztók körében, termékünket pedig a környező országokba különböző márkaneveken szállítjuk.

Mezőkovácsháza alatt elterülő nemzetközileg elismert vízbázisból származó, természetes ásványvíz minősítéssel rendelkező ásványvizünket és lúgos vizünket a palackozott portfólió mellett, egyre nagyobb mennyiségben forgalmazzuk környezetbarát, cserélhető ballonos formában. A dél-alföldi régióban és Budapest térségében saját logisztikánk és kiszállító csapatunk végzi a házhozszállítást több ezer magánszemély és cég részére, akiknek már akár díjmentes kihelyezéssel is tudunk különféle vízadagoló automatákat biztosítani. Ballonjainkat az ország több pontján viszonteladók is kiszállítják.

A piac egyik meghatározó szereplőjeként arra törekszünk, hogy a legkisebb és legnagyobb igényeket is kielégítsük, termékeinket többféle kiszerelésben kínálva. Köszönettel fogadjuk további viszonteladók jelentkezését, örömmel szolgáljuk ki ésszerű mennyiségben ital-nagykereskedő partnereinket az ország bármely részén. Ballonos termékeinket jelenleg is több viszonteladó forgalmazza országszerte, és cégünk várja további forgalmazók jelentkezését a környezetbarát, kényelmes és kedvező árú ballonos víz-szolgáltatás további népszerűsítése érdekében. Cégünk ISO 9001 és 14001 minőségbiztosítással dolgozik.

Tulajdonosaink a fenntartható fejlődésben érdekelt magyar magánszemélyek. Üzemünkben a felhasznált villamosenergia jelentős részét napelemes rendszerekkel termeljük meg.