Széchenyi 2020

Miért jó a lúgos víz?

ŐRIZZE MEG SZERVEZETE SAV-BÁZIS EGYENSÚLYÁT
ŐRIZZE MEG SZERVEZETE SAV-BÁZIS EGYENSÚLYÁT

A lúgos víz tulajdonképpen ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. A folyamatnak a lényege, hogy a víz savas és lúgos részekre bomlik. A lúgos víz antioxidáns hatású, képes semlegesíteni a testben a szabadgyököket, és ezáltal is hozzájárulhat szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításához. A lúgos víz fokozhatja a vér oxigénszállító képességét, növelve szervezetünk energiaszintjét és mentális tisztaságát.

ROHANÓ VILÁGUNK ÉS A SAVASODÁS

A mai „szintetikus” világunk,a rohanó életmódjával magával hozta a gyors és “egyszerű” élelmiszereket, amelyek miatt a szervezet egyre több savas anyagot kénytelen feldolgozni, aminek következtében a szervezetben savak halmozódnak fel. (Pl.: szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav stb.)

A savtúltengés következtében a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, ami konkrét betegségeket válthat ki. (refluxos megbetegedések, ízületi megbetegedések, gyomorbetegségek, vesebetegségek, húgycsőgyulladások, allergiák, depresszió stb.) A másik világszinten kialakult probléma pedig az elhízás, ugyanis a felhalmozódó savak nagy része a zsírban kötődnek meg, ezért állhat az elhízás hátterében az elsavasodott szervezet.
Orvosi kísérletekkel bizonyítható, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktíválhatja, ráadásul napokon belül a közérzet javulása is beállhat.ROHANÓ VILÁGUNK ÉS A SAVASODÁS
FOGYASSZON GYORSAN FELSZÍVÓDÓ, JOBBAN HIDRATÁLÓ VIZET
FOGYASSZON GYORSAN FELSZÍVÓDÓ, JOBBAN HIDRATÁLÓ VIZET

A számos kedvező élettani hatások egyike a gyorsabb felszívódáshoz kapcsolódik, így a lúgos víz gyorsabban hidratálhat és több tápanyag is oldódhat fel, mint a normál csapvíz fogyasztásakor.

Gyorsan juttathatja el a tápanyagokat a testben, segíthet a fogyókúrában, erősítheti az immunrendszert, a szervezet ellenálló-képességét, megkötheti a szabadgyököket, általa gyorsabban felszívódhatnak a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok, méregteleníthet, lassíthatja az öregedési folyamatokat, általánosan hidratálhat. Intenzív fogyasztása után puhává és selymessé teheti a bőrt.


SPORTOLÁSHOZ KIFEJEZETTEN LÚGOS VIZET AJÁNLUNK

Sportolás közben kifejezetten fontos a víz-utánpótlás, amelyet könnyen és hatékonyan biztosíthat a gyorsan felszívódó és egészséges Szivárvány Aqua pH 8,2 lúgos vízzel. Termékünk a sportolás utáni tejsavképződés okozta izomlázat is enyhítheti. A lúgos víz fogyasztói visszajelzések szerint nagyobb mennyiségű energiát adhat, fokozhatja a teljesítőképességet.

SPORTOLÁSHOZ KIFEJEZETTEN LÚGOS VIZET AJÁNLUNK
CSÖKKENTSE AZ ELHÍZÁS KOCKÁZATÁT
CSÖKKENTSE AZ ELHÍZÁS KOCKÁZATÁT

Az elhízás hátterében is gyakran a túlzott elsavasodás állhat. Szervezetünk úgy próbálja meg semlegesíteni a savas közeget, hogy a káros anyagokat ásványi anyagokhoz köti, zsírral körbeveszi és elraktározza azt a kötőszövetben. A lúgos víz fogyasztásával az elhízás kockázata is jelentősen csökkenhet.

ENYHÍTSE ESETLEGES GYOMORSAV OKOZTA PANASZAIT

Gyomorsav bántalmakkal küzd? Reflux jelenség kínozza?  A lúgos vizet sokan gyomorsav panaszok és reflux tüneteinek enyhítésére alkalmazzák, mivel csökkentheti a fokozott gyomorsav termelődést, illetve semlegesíti a kellemetlen hatásokat.

A gyomorsav tüneteinek enyhítése mellett segíthet az ízületi és egyéb degeneratív megbetegedések kialakulásának megelőzésében is. Éljen panaszok nélkül, csökkentse a kellemetlen érzéseket egy finom és lágy lúgos víz mindennapi fogyasztásával.


ENYHÍTSE ESETLEGES GYOMORSAV OKOZTA PANASZAIT
SZIVÁRVÁNY AQUA pH 8,2 LÚGOS VÍZ
SZIVÁRVÁNY AQUA pH 8,2 LÚGOS VÍZ

Próbálja ki a különlegesen lágy íz-érzés élményét! Egészsége érdekében fogyasszon szivárvány Aqua pH 8,2 lúgos vizet! A Szivárvány Aqua pH 8,2 lúgos víz pozitív élettani hatásai mellett, egyedülálló, mindennapi fogyasztásra szánt termékünk, mely kellemes és lágy ízének köszönhetően élvezetessé teszi mindennapi vízfogyasztásunkat.

A Szivárvány Aqua lúgos víz mindennapi közérzetünket is vidámabbá, kiegyensúlyozottabbá teheti. A lúgos víz az élet számos területen fejtheti ki pozitív hatását, legyen szó elhízásról, gyomorsav okozta bántalmakról vagy egészség megőrzésére gyakorolt hatásáról. Büszkék vagyunk rá, hogy valódi hatások kiváltására alkalmas, magas pH értékű termékünket folyamatosan fogyasztóbarát áron tudjuk kínálni. Kóstolja meg Ön is!